Orlando Bloom en Katy Perry "nemen respectvol afstand van elkaar"

Zondag gingen Orlando Bloom en Katy Perry nog samen op de foto tijdens een feestje voor de Oscars, vandaag maken ze bekend dat ze hun relatie op een lager pitje zetten. In de taal van hun woordvoerders heet het "dat Orlando en Katy respectvol afstand van elkaar nemen op dit moment."
AKM Images / GSI Media

Acteur Orlando Bloom en zangeres Katy Perry kregen een relatie na de Golden Globes van vorig jaar. Met de regelmaat van een klok illustreerden ze hun verliefdheid met foto's. Hoogtepunt was een vakantiekiekje van afgelopen zomer, waarbij een poedelnaakte Bloom peddelend op een surfplank te zien is, terwijl Perry het zedig houdt in bikini.

Nog maar eergisteren deelde Orlando Bloom nog een selfie met de viervoeter van Perry. Het nieuws van hun breuk komt dus toch enigszins verrassend. Het woord "breuk" nemen hun woordvoerders trouwens niet in de mond. Zij houden het erop dat de twee sterren "respectvol afstand van elkaar nemen op dit moment".

Bloom was eerder getrouwd met topmodel Miranda Kerr, met wie hij een zoontje van 6 heeft. Perry was eerder getrouwd met Russell Brand.

Meest gelezen