Avril Lavigne vindt nieuwe adem bij nieuwe platenfirma

De Canadese zangeres Avril Lavigne heeft haar comeback aangekondigd. Haar nieuwe album zal dit jaar worden uitgebracht bij platenfirma BMG. In een promofilmpje zegt de 32-jarige Lavigne dat ze zich herboren voelt en met een heel nieuw team aan haar muziek werkt.

De Canadese zangeres Avril Lavigne heeft een nieuw album aangekondigd. De opvolger van haar album "Avril Lavigne" uit 2013 wordt, als alles goed gaat, dit jaar nog uitgebracht door platenfirma BMG.

"Voor mijn nieuwe album werk ik samen met een heel nieuw team en een nieuwe platenfirma: BMG. Ik voel me herboren als mens en muzikant, en heb heel veel nieuwe energie", zegt Lavigne.

De 32-jarige zangeres heeft een moeilijke periode achter de rug. In 2014 werd de ziekte van Lyme geconstateerd bij Lavigne en een jaar later liep haar huwelijk met Nickleback-zanger Chad Kroeger op de klippen.

Avril Lavigne omschrijft het werken aan een nieuw album als therapeutisch. "Zonder echt te proberen om een album te maken, heb ik een album gemaakt", besluit de zangeres in haar videoboodschap.

Meest gelezen