Lowlands zet At The Drive In, Skepta en First Aid Kid op affiche

De organisatoren van Lowlands in het Nederlandse dorp Biddinghuizen hebben twintig nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van komende zomer: Migos, Skepta, Kovacs, At The Drive In, Death Grips, First Aid Kit, Jonna Fraser, Léon, MHD, PVRIS, Sampha, The Pretty Reckless, Canshaker Pi, Haus, Jeangu Macrooy, John Moreland, Parcels, Shovels and Rope, The Ufoslavians.
At The Drive In stond vorig jaar op het podium van Rock Werchter (archieffoto)

De organisatoren van Lowlands hebben een blik nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van de komende editie.

Migos, Skepta, Kovacs, At The Drive In, Death Grips, First Aid Kit, Jonna Fraser, Léon, MHD, PVRIS, Sampha, The Pretty Reckless, Canshaker Pi, Haus, Jeangu Macrooy, John Moreland, Parcels, Shovels and Rope en The Ufoslavians zullen van 18 tot met 20 augustus hun ding doen op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Op de affiche van Lowlands staan traditioneel heel wat acts die ook op Pukkelpop optreden. Pukkelpop vindt in dezelfde periode plaats van 16 tot en met 19 augustus.

Meest gelezen