TUI vliegt vanaf 31 maart opnieuw op Tunesië

Touroperator TUI vliegt vanaf 31 maart opnieuw op Tunesië. Dat meldt TUI in een persbericht, nadat Buitenlandse Zaken vorige week het reisadvies voor de Tunesische badsteden op het vasteland versoepeld heeft. Concurrent Thomas Cook had eerder al laten weten vanaf 8 april de vluchten naar Tunesië te zullen hervatten. Na de aanslagen in 2015 bleven de grote touroperators weg uit Tunesië.

De toeristische sector in Tunesië levert volgens TUI bijzondere inspanningen om de toeristen opnieuw op haar stranden te kunnen verwelkomen. Die komen bovenop de herlanceringskortingen, waardoor reizen naar Tunesië tot de helft goedkoper is dan vroeger, klinkt het. Tunesië was tot 2015 het 4e populairste land bij TUI.

Na de bloedige aanslagen op het Bardomuseum in Tunis en op een hotel in de kustplaats Sousse, waarbij ook twee Belgen het leven lieten, bleven de grote touroperators weg uit Tunesië.

TUI zal tijdens het zomerseizoen 2017 twee vluchten per week van Brussel naar Enfidha programmeren, op dinsdag en vrijdag.

Meest gelezen