Waarom heeft George W. Bush Michelle Obama zo graag?

Is het u ook al opgevallen? Er duiken geregeld foto's op waaruit blijkt dat de Amerikaanse oud-president George W. Bush het goed kan vinden Michele Obama, de eega van zijn opvolger Barack Obama.

"Toen ik haar voor de eerste keer ontmoette, bleek er sprake van echte affectie", aldus Bush. Dat hij en Obama tot verschillende politieke partijen behoren, blijkt dat niet in de weg te staan. De laatste foto waarop George Bush en Michelle Obama "close" zijn, werd genomen bij de opening van het Smithsonian National Museum of African American History and Culture, in september vorig jaar.

"Ze weet mijn zin voor humor te appreciëren", zegt Bush. "Ik heb iedereen graag die mijn humor apprecieert." "Ik weet niet meer juist wanneer ik nog naast haar heb gezeten, maar wellicht heb ik toen enkele grappen verteld, en daar leek zij wel om te kunnen lachen."

De oud-president was gisteren trouwens zijn grappige zelf bij tv-presentatrice Ellen DeGeneres. Ze vroeg hem of hij een probleem heeft met regenponcho's, verwijzend naar de hilarische foto's van hem tijdens de eedaflegging van president Trump. "Was het de eerste keer dat je zoiets aandeed?, vroeg DeGeneres hem. "Blijkbaar", antwoordde Bush waarop hij het uitproestte. Toen hij een foto van zijn moeder Barbara Bush in een gelijkaardige pose te zien kreeg, voegde hij eraan toe dat het waarschijnlijk om een erfelijk probleem ging. 

Meest gelezen