Uit Lantin ontsnapte gevangene op most wanted-lijst

De man die zondag kon ontsnappen uit de gevangenis van Lantin, Mustapha Iken, prijkt voortaan op de lijst van de meest gezochte voortvluchtige veroordeelden van België. De Luikenaar van dertig zat in Lantin een celstraf uit van tien jaar.

Het hof van beroep in Luik had Iken tot een celstraf van tien jaar veroordeeld voor verschillende gewapende overvallen. Zondag ontsnapte hij rond 15 uur met behulp van drie kompanen.

Volgens de politie is de man gevaarlijk en kan hij gewapend zijn. De man prijkt nu op de most wanted-lijst van de federale politie.

Wie meer informatie heeft over de verblijfplaats van Iken kan daarvoor terecht op het gratis nummer 0800/30.300 of het e-mailadres djo.perm@police.belgium.eu. Wie belt vanuit het buitenland kan het nummer 0032 2/544.44.88 gebruiken.

Meest gelezen