Voor zijn terugkeer naar "Thuis": Mathias Vergels stelt eerste single voor

Acteur Mathias Vergels, in "Thuis" beter bekend als Lowie Bomans, heeft zijn eerste single uit: "Margherita". Vergels is momenteel even niet te zien in "Thuis". Hij nam een pauze om aan zijn muziekcarrière te werken, maar keert dit jaar wel terug naar het kleine scherm.

Vergels wilde even een pauze in zijn drukke "Thuis"-schema om aan eigen muziek te werken. Hij komt nu met zijn eerste single "Margherita" naar buiten, naar eigen zeggen "een metafoor voor enerzijds de cocktail en anderzijds de vrouw die de zwaktes van de zanger test".

“Ik maak heel graag muziek en ben al lang met dit project bezig, dus de release van mijn eerste single betekent veel voor mij", aldus Vergels. "Sinds mijn dertiende speel ik al in allerlei bandjes en songs schrijven doe ik al mijn hele leven. De kans om mijn eigen nummers te laten horen aan de rest van de wereld is het mooiste wat ik ooit kon verwachten.”

Vergels wil zijn passie voor muziek wel blijven combineren met acteerwerk. Sinds eind vorig jaar staat hij opnieuw op de "Thuis"-set. De makers van de reeks maakten zijn terugkeer toen zelf bekend. Wanneer zijn personage Lowie op het scherm opnieuw zijn opwachting maakt, is niet bekend. In "Thuis" zit Lowie momenteel (tijdelijk) in Spanje voor zijn studies.

Meest gelezen