Winnaar "De Nieuwe Lichting" rechtstreeks naar de wei van Werchter

Tamino, de kersverse winnaar van "De nieuwe lichting" van Studio Brussel, mag zichzelf deze zomer bewijzen op de festivalweide van Rock Werchter. De artiest zelf was sprakeloos: "Dit had ik nooit verwacht".

Een hele week lang staat Studio Brussel in het teken van muziek van Belgische bodem tijdens "De week van eigen kweek". En ook Rock Werchter springt op de Belgische muziekkar.

Tijdens "De week van eigen kweek" werden een heel aantal Belgische namen voor Rock Werchter gelost. Zo raakte deze week bekend dat de Belgische lichting aangevuld wordt met Het Zesde Metaal, J. Bernardt, Tout Va Bien, Vuurwerk en Warhola.

Maar het Belgische lijstje is nog langer. Zo was eerder al geweten dat ook Oscar and the Wolf, Soulwax, Bazart, Tourist Lemc en Warhaus op de affiche van Werchter staan. Het Belgische muziekgeweld is bij deze verzekerd.

Het festival vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli. De dagtickets voor zaterdag en zondag zijn al uitverkocht, er is een wachtlijst. 

Meest gelezen