Natalie Portman bevallen van een dochtertje

De Israëlisch-Amerikaanse actrice Natalie Portman is op haar 35e bevallen van een tweede baby. Portman en haar Franse echtgenoot Benjamin Millepied hebben al een zoontje van vijf jaar oud.

De Hollywoodactrice Natalie Portman is bevallen van een dochtertje. Amalia Millepied is het zusje van de 5-jarige Aleph Millepied. "Moeder en baby zijn gelukkig en stellen het goed", meldt de woordvoerder van Natalie Portman.

Natalie Portman is getrouwd met de Franse choreograaf en danser Benjamin Millepied. De bevalling van hun tweede kindje vond plaats op 22 februari.

Portman woonde afgelopen zondag het gala van de Academy Awards niet bij. Ze was genomineerd voor de Oscar voor beste actrice voor haar rol in "Jackie". De Oscar ging naar Emma Stone voor haar rol in "La La Land".

Meest gelezen