Jerry Lee Lewis klaagt dochter aan voor misbruik

De 81-jarige zanger Jerry Lee Lewis beweert dat zijn dochter hem jarenlang misbruikt heeft door hem te drogeren met een medicijnencocktail. Hij is een rechtszaak gestart tegen zijn dochter en eist bijna 5 miljoen euro terug.

De Amerikaanse zanger en pianist Jerry Lee Lewis heeft een rechtszaak gestart tegen zijn dochter Phoebe Lewis. Volgens de zanger heeft zijn dochter hem jarenlang misbruikt door hem te drogeren met een cocktail van medicijnen.

Als hij niet op tournee werd gestuurd, werd hij naar eigen zeggen opgesloten in een huis dat beschimmeld was. Phoebe Lewis was van 2000 tot 2012 de manager van haar vader.

Volgens Jerry Lee Lewis heeft zijn dochter bijna vijf miljoen euro van hem verdonkeremaand. Ze zou dat geld samen met haar man verbrast hebben aan auto's, huizen en plastische chirurgie.

Meest gelezen