Ex-schoonbroer bekent Frans gezin te hebben omgebracht

De ex-schoonbroer van Pascal Troadec heeft bekend de vier leden van het mysterieus verdwenen Franse gezin-Troadec te hebben omgebracht. Dat hebben meerdere Franse media vandaag gemeld.
AFP or licensors
Er werd wekenlang met man en macht naar het gezin gezocht.

Sinds 16 februari was er geen nieuws meer van Pascal en Brigitte Troadec, hun zoon Sébastien (21) en hun dochter Charlotte (18). In de gezinswoning werd een grote hoeveelheid bloed gevonden.

Gisteren zijn de zus van Pascal Troadec en haar ex-man opgepakt. Die laatste heeft bekend de vier gezinsleden te hebben gedood. De zus ontkent elke betrokkenheid. Achtergrond van het drama zou een geschil rond een erfenis zijn die Pascal Troadec niet zou hebben willen delen.

De vroegere schoonbroer zou elementen hebben aangegeven over de vindplaats van de stoffelijke resten. Volgens de Franse zender BFMTV wordt er nu gezocht op een tiental kilometer van Brest. De dader zou -zo meldt althans de zender- zijn slachtoffers met een koevoet hebben gedood, daarna hun lijken kapotgesneden en vervolgens verbrand.