Kindje Sergio Herman overleden vlak voor geboorte

Sterrenchef Sergio Herman en zijn partner Ellemieke Vermolen hebben vorige week hun derde kindje vlak voor de geboorte verloren. Dat laat het management van het Nederlandse koppel weten via een persmededeling.
©Edwin Janssen - All Rights Reserved

Vermolen beviel vorig week van hun derde zoontje, maar het nieuws raakte pas vandaag bekend. "Het is nog te vroeg om dit onmenselijke verlies te beschrijven en te verwerken, daarom verzoeken zij hun privacy te respecteren in de komende zware periode, die hen te wachten staat", zo staat er te lezen in de mededeling. De begrafenis van hun zoontje zal binnenkort plaatsvinden in intieme kring.

Door het plotse overlijden maakte Medialaan ook vandaag bekend dat Herman zijn activiteiten als jurylid in het VTM-programma "Mijn pop-uprestaurant" in de volgende afleveringen zal terugschroeven. "De programmamakers bekijken momenteel hoe de jury in tussentijd verder zal te werk gaan."

Foodblogger Ellemieke Vermolen, die haar derde zwangerschap in september via Instagram wereldkundig maakte, en de bekende chef-kok Sergio Herman hebben al twee zoons, Noah (7) en Zenna (5). Ze trouwden in 2008. Herman heeft ook twee kinderen uit een vorig huwelijk.