Roemenen gaan jodelen op Songfestival

Opvallen is en blijft de boodschap op het Eurovisie-songfestival, dat midden mei in Oekraïne zal plaatsvinden. Dat hebben de Roemenen alvast goed begrepen.  Het duo Ilinca feat. Alex Florea brengt immers met het nummer "Yodel it!" helemaal wat ze beloven: jodelen dus.

"Yodel it!" werd gisteren verkozen tijdens de nationale Roemeense finale. Ilinca Bacila kreeg landelijke bekendheid door haar deelname aan "The Voice". Alexandru Florea werd bekend door zijn deelname aan "X Factor". Terwijl Ilinca er stevig op los jodelt, waagt ook Alex zich aan deze berg-communicatie, al beperkt hij zich toch vooral tot zijn specialiteit, het rappen.

Hoe deze combinatie uiteindelijk zal scoren, weten we pas midden mei. Maar opvallen zal "Yodel it!" alleszins. Oordeelt u zelf: