"Noah, je moet de baby opvangen. Nu!"

Waarom traag als het snel ook kan? Dat moet alvast Parker Strunk gedacht hebben, toen hij in de nacht van 22 februari uit de zwangere buik van mama Lauren wilde komen. Parker kon immers niet wachten tot zijn moeder in een ziekenhuisbed lag. Hij besliste om al in de auto, tijdens de rit naar het ziekenhuis, zijn opwachting te maken. Dat leverde alvast een opmerkelijke foto op.

Lauren gaf gisteren meer uitleg op nieuwswebsite US Magazine: "Het gebeurde allemaal zo snel. Toen de weeën heviger werden, heb ik de fotograaf gebeld, terwijl ik moest wachten op de babysitter die op onze 3-jarige zoon zou komen passen. De fotografe besliste dan om eerst naar ons huis te komen, iets waar we haar nu natuurlijk erg dankbaar voor zijn. Ze zou dan van daaruit met ons naar het ziekenhuis rijden."

"Maar toen we naar het ziekenhuis reden, merkte ik dat de baby zo snel mogelijk het levenslicht wilde zien. Mijn man had intussen de juiste ingang van de spoeddienst gemist en probeerde te keren om de wagen op de parking geplaatst te krijgen. Maar ik kon niet anders dan roepen: "Noah, je moet de baby opvangen. Nu! En dat deed hij.""

"Mijn moeder die achter ons reed heeft dan onmiddellijk de spoeddiensten verwittigd, dat ze plaats moesten maken."

"Mijn man en ik zijn supertevreden met de foto’s die toen gemaakt zijn. Je ziet dat we ons in hogere sferen bevinden. Niet alleen blijdschap en verwondering, maar vooral liefde. En we zijn ook blij met onze fotografe die nu in wel erg uitzonderlijke omstandigheden geboortefoto’s heeft kunnen maken."

"We hebben onze zoon uiteindelijk Parker genoemd, zijnde een ode aan de plaats waar hij geboren is", voegde Lauren er op nieuwswebsite Today aan toe. Bewijs daarvan deze opvallende foto:

lees ook