"Zoiets hadden we hier nog nooit gezien"

Golfspelers op de "Seven Springs Golf and Country Club" in Florida, VS, zijn wel een en ander gewoon, maar wat ze eind vorige week te zien kregen deed hen toch nog even erg verbaasd opkijken. Plots wandelde immers een alligator over de golfterreinen, met zijn prooi stevig tussen de tanden. En die prooi mocht gezien worden.

Een van de aanwezige golfspelers was Norma Respess, die het wandelende dier op beeld vastlegde.

"We werden compleet achterover geblazen. Zoiets hadden we nog nooit gezien. Wow! Wat een zicht. En hij hield die vis vast alsof zijn leven ervan afhing. Verbazingwekkend", aldus Respess op Fox 13 News, "De aanwezigen lieten het dier zijn gang gaan, zodat hij ten volle van zijn maaltijd kon genieten. We waren al blij dat hij al zijn aandacht op zijn prooi richtte. Dat hij dus die vis had."

"Ik zag mijn zus plots haar golfstok in de lucht steken en ze ging er onmiddellijk vandoor. We moesten erom lachen, totdat we de alligator zagen", voegde ze er op ABC 11 aan toe. Haar zus Phyllis beaamde dat ze erg bang was, toen ze "die walvis in de mond van de alligator zag zitten".

Zo erg was het natuurlijk niet, maar het leverde wel opvallende beelden op: