Lesley-Ann Poppe in het huwelijksbootje met verloofde Kevin Lebreton

Ze heeft het goed geheim kunnen houden, maar deze morgen is het dan toch gebeurd. Lesley-Ann Poppe (37) is vanmorgen in het huwelijksbootje getreden met haar verloofde, de 27-jarige Kevin Lebreton. Poppe maakte het nieuws zelf bekend op Instagram.

Poppe en Lebreton gaven elkaar het jawoord in het stadhuis van Antwerpen. Het huwelijk verliep achter gesloten deuren, behalve enkele familieleden en vrienden waren er geen genodigden.

Het kerkelijk huwelijk zal op een ander tijdstip plaatsvinden. Het paar had in eerdere interviews al laten weten dat ze de huwelijksceremonie deze zomer nog eens wilden overdoen in Las Vegas in de aanwezigheid van al hun vrienden en familie.

Poppe beviel in november van een zoontje, Gabriël. Ze heeft ook een zoontje van 9 uit een eerdere relatie.