Kaiser Chiefs, Live en Liam Gallagher bij nieuwe namen Pinkpop

Enkele namen waren al eerder gelost, maar nu heeft de organisatie van Pinkpop een hele lijst namen aan de affiche toegevoegd. Onder hen onder meer Kaiser Chiefs, Richard Ashcroft, Rag'N'Bone Man en Live. Daarmee is de line-up voor Pinkpop 2017, op een handvol namen na, volledig. Pinkpop vindt dit jaar plaats op 3, 4 en 5 juni.

Dat Justin Bieber, Martin Garrix, System Of A Down, Green Day en Kings Of Leon deze zomer naar Pinkpop zouden afzakken, wisten we al. Vanmiddag, op de traditionele persconferentie in Paradiso Amsterdam maakte de organisatie de meeste overige namen bekend.

Voor zaterdag 3 juni komen daar nu behalve Justin Bieber en Martin Garrix Kensington, Five Finger Death Punch, Kaiser Chiefs, Richard Ashcroft, Chef'Special, Crystal Fighters, James TW, White Lies, Pierce Brothers, Declan McKenna en The Ten Bells bij.

Een dag later spelen Imagine Dragons, Sean Paul, Broederliefde, Sum 41, Rancid, Kodaline, Clean Bandit, Birdy, Gavin James, James Arthur, The Charm The Fury, Anne-Marie, My Baby, Jack Savoretti, Busty And The Bass, Charl Delemarre voor Green Day.

Voor slotdag 5 juni waren Kings Of Leon en System Of A Down al bekend. Daar komen nu nog Live, Biffy Clyro, Liam Gallaghter, Fat Freddy's Drop, MØ, Machine Gun Kelly, Rag'N'Bone Man, Prophets Of Rage, Seasick Steve, Guus Meeuwis en Passenger, Oh Wonder, Gutterdammerung, JP Cooper, Chris Ayer, Don Broco en Midas bij.

De ticketverkoop start maandag. Meer info over het festival in Landgraaf vindt u op de festivalsite.