Vrouwen nemen het roer over op Radio 1

Vandaag, 8 maart, is Internationale Vrouwendag en dat zijn ze bij Radio 1 niet vergeten. Jan Hautekiet mag zijn microfoon een dagje opbergen, want de vrouwen nemen vandaag het roer volledig over op de radiozender. Zo komt Lisbeth Imbo bijvoorbeeld "Nieuwe feiten" presenteren.
Ruth Joos - Lisbeth Imbo - Karolien Debecker

De Radio 1-ochtend wordt goed op gang getrokken door Ruth Roets, die "De ochtend" presenteert. "Hautekiet" wordt overgenomen door Karolien Debecker, die even van MNM naar Radio 1 verhuist. "De bende van Annemie" wordt - zoals gewoonlijk - door Annemie Peeters gepresenteerd. 

Voor "Nieuwe feiten" kruipt Lisbeth Imbo nog eens in de radiostudio. Ayco Duyster presenteert "Ayco", waarna Ruth Joos haar vaste stekje houdt in "De wereld vandaag". Sofie Lemaire is de stem van "Culture Club" en Annelies Moons mag afsluiten met "Wonderland".

Ook de stemmen van het radionieuws zijn morgen vrouwelijk. Kathleen Huys en Marjan Temmerman zullen de luisteraars vandaag het nieuws meegeven.