Mark Zuckerberg verwacht een tweede dochter

De baas van Facebook Mark Zuckerberg heeft op zijn sociaalnetwerksite aangekondigd dat hij samen met zijn vrouw Priscilla Chan een tweede dochter verwacht. "Priscilla en ik zijn heel blij om met jullie te delen dat we opnieuw een dochtertje verwachten", klinkt het.
Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved.

Mark Zuckerberg en zijn vrouw Priscilla Chan verwachten een tweede dochtertje. Het koppel heeft al een meisje van vijftien maanden oud: Max.

"Priscilla en ik zijn heel blij om met jullie te delen dat we opnieuw een dochtertje verwachten", schrijft Zuckerberg op zijn Facebookpagina. "Na de moeilijke geboorte van Max wisten we niet zeker of het nog een keer zou lukken om een tweede kind te krijgen."

Priscilla Chan had drie miskramen voor de geboorte van Max. Het koppel Zuckerberg-Chan heeft altijd heel open gecommuniceerd over hun moeilijkheden om kinderen te krijgen.

Zuckerberg meldt ook dat hij uitkijkt naar de geboorte van het zusje van Max. "Ik ben opgegroeid met drie zussen en heb veel kunnen leren van die slimme, sterke vrouwen", klinkt het.