Sergio Herman: "Prachtig, droevig en ondraaglijk moment, het meest vreselijke in mijn leven"

Sergio Herman heeft voor het eerst gereageerd op de dood van zijn kind. Dat doet de sterrenchef met een bericht op Instagram. Hij noemt het verlies "een groot litteken voor de rest van ons leven".
©Edwin Janssen - All Rights Reserved

"19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk (sic) moment... Het meest vreselijke in mijn leven." Die boodschap schrijft Herman bij een foto van ballonnen die richting een bewolkte hemel stijgen. Daarmee reageert hij voor het eerst op het verlies van zijn derde kind samen met zijn partner Ellemieke Vermolen. Het stierf vorige week vlak voor de geboorte.

Herman onthult tegelijk de naam van het kind: Josha. "(Dit laat) een groot litteken voor de rest van ons leven achter! Onze lieve Josha is er niet meer."

(Lees voort onder afbeelding)

De sterrenchef drukt voorts zijn dank uit voor alle steunbetuigingen die zijn gezin mocht ontvangen en hij steekt Ellemieke een hart onder de riem. "Mijn grootste, diepste respect gaat naar mijn vrouw Ellemieke die zoveel heeft afgezien, maar ook zo sterk en krachtig is. Love you schat!! Zo super veel respect en liefde voor je."

Herman en Vermolen hebben al twee kinderen, Noah (7) en Zenna (5). Ze trouwden in 2008. Herman heeft ook twee kinderen uit een vorig huwelijk.