Dit weekend hinder verwacht op Antwerpse ring door werkzaamheden

Dit weekend kan er door werkzaamheden hinder zijn op de Antwerpse ring. Om 21 uur vanavond gaan de werkzaamheden tussen de Kennedytunnel en Zwijndrecht in de richting van Gent van start. Er zal gewerkt worden tot maandagochtend vijf uur. De weg moet een nieuwe asfaltlaag krijgen.
Archieffoto

Autobestuurders zijn gewaarschuwd. "Door de werkzaamheden zal naar de tunnel richting Gent overdag één rijstrook afgesloten zijn, 's nachts gaan er twee rijstroken dicht", zegt VRT-verkeersanker Hajo Beeckman. "Dat betekent dat zaterdag en zondag vanaf de tweede helft van de ochtend tot laat in de avond op de ring richting Gent files zullen staan. Die kunnen vooral rond de middag erg lang worden. Wie vanaf vanavond dus naar het westen van het land wil, kan beter via Brussel rijden of andere Schelde-overgangen gebruiken zoals de Liefkenshoektoltunnel ofwel de brug bij Temse."