Eddie Vedder verkoopt Lotto Arena meteen uit

Het Belgische concert van Pearl Jam-frontman Eddie Vedder is volledig uitverkocht. Op minder dan een halfuur zijn alle tickets voor zijn optreden in de Lotto Arena de deur uit. Er is een wachtlijst geopend, meldt concertorganisator Live Nation.
© inge kinnet
Vedder speelde met Pearl Jam nog op Rock Werchter 2014

De ticketverkoop voor het concert op 19 juni nam vanmorgen om 10 uur een verschroeiende start. Binnen het halfuur was de Lotto Arena volledig uitverkocht. Fans die niet aan een ticket geraakt zijn, kunnen zich registreren op een wachtlijst. Of Vedder een tweede Belgisch concert zal geven, is nog niet duidelijk. 

Eddie Vedder was voor de laatste keer in ons land in de zomer van 2014. Toen speelde hij met zijn groep Pearl Jam een drie uur durend concert op Rock Werchter. De Amerikaan timmert ook al sinds 2007 solo aan zijn muzikale weg. Hij maakte onder meer de soundtrack voor de film "Into the wild".