Three’s a crowd? Niet altijd, zo blijkt

Is het essentieel noodzakelijk om een trouwdag te doen slagen? Zeker niet, maar het maakt die dag blijkbaar wel nog meer onvergetelijk. Pasgetrouwden gaan dan ook vaak helemaal uit hun dak wanneer plots een of andere beroemdheid tijdens hun festiviteiten of fotoshoots opduikt. Het overkwam vorige week een Australisch koppel, toen Chris "Thor" Hemsworth op het strand passeerde om te gaan surfen. De pret kon niet op, en hij is intussen niet de enige die een kersvers getrouwd koppel even in de zevende hemel bracht.

Chris Hemsworth

"Na onze trouw zakten we af naar het strand om daar foto’s te nemen. Plots merkte een getuige een bekend gezicht op. Hij vroeg zich luidop af of hij misschien mee op de foto zou willen. "Geen probleem", antwoordde Hemsworth", aldus nieuwbakken echtgenoot Kent op de Australische nieuwswebsite News. Ook al wist zijn vrouw Aneka aanvankelijk niet wie de toevallige passant was: "Dat vond mijn man wel wat vervelend. Maar Hemsworth reageerde erg rustig en kalm. Voor Kent is alvast de foto met ons drieën zijn meest favoriete."

Robert Pattinson

Serena Williams

"Een aantal gasten hadden Serena op het strand opgemerkt, wat op zich niet zo verwonderlijk is. Veel celebrity’s zakken immers af naar Miami Beach om er wat uit te rusten. Maar een foto? Daar had ik niet bij stilgestaan. Ik was vooral bezig met mijn huwelijk. Maar na de plechtigheid begonnen sommigen te roepen van: "Vraag haar toch! Kom op!" Ik heb dan een vriend naar Serena gestuurd en ze bleek aangenaam verrast te zijn", aldus Sazm Kormoi in juni 2014 op nieuwswebsite People, "Ik heb dan ook als eerste een dikke knuffel van haar gekregen."

Steven Tyler

Ed Sheeran

Snoop Dogg

Fotografe Sherry Hagerman op nieuwswebsite New York Daily News in september 2014: "Een medewerkster had Snoop Dogg opgemerkt in een limousine. Toen de moeder van de pasgetrouwde Joe Scheller liet horen dat ze een grote fan was, heeft men de entourage van de zanger gevraagd om even goeiendag te komen zeggen. Daarna volgde een heleboel grappen in de feestzaal. Snoop Dogg maakte de dag van Joe en zijn echtgenote Neesha nog meer speciaal dan die al was."

Usain Bolt

Tom Hanks

Fotografe Meg Miller op nieuwswebsite Today in september 2016: "Tom had een hoodie aan en een pet op zijn hoofd. Terwijl hij naderde zette hij die af en zei iets van: "Hallo, ik ben Tom Hanks." En wij hadden zoiets van: "Oké. Dat hebben we begrepen." Hij zei verder nog dat, indien ze onmiddellijk wilden trouwen, hij het huwelijk zelf kon inzegenen. Maar ze waren al getrouwd. Ondertussen heb ik zelf zoveel mogelijk foto’s genomen. Ik denk niet dat ik ooit zo snel gefotografeerd heb."

Bradley Cooper

Amy Schumer

lees ook