Ed Sheeran versiert cameo in "Game of thrones"

De Britse zanger Ed Sheeran heeft een kleine rol gekregen in het zevende seizoen van "Game of thrones". De makers van de fantasyserie hebben intussen ook bekendgemaakt dat het achtste seizoen zes afleveringen zal tellen.

De Amerikaanse zender HBO gaat het zevende seizoen van de succesvolle televisieserie "Game of thrones" vanaf 17 juli uitzenden. Op het festival SXSW maakten de makers van de serie bekend dat het achtste en laatste seizoen uit slechts zes afleveringen zal bestaan.

Het zevende seizoen bestaat uit zeven afleveringen en de vorige seizoenen waren telkens goed voor tien episodes.

Intussen heeft de Britse zanger Ed Sheeran bevestigd dat hij een cameo vertolkt in het zevende seizoen van "Game of thrones". Meer informatie over zijn rol is nog niet bekendgemaakt.

Meest gelezen