Mathias Vergels kijkt uit naar zomer vol optredens en comeback in "Thuis"

De acteur Mathias Vergels heeft in "De grote Peter Van de Veire ochtenshow" op MNM zijn single "Margherita" voorgesteld. Vergels kijkt uit naar een zomer vol optredens met zijn band en zijn rentree in de soap "Thuis" op Eén.
© VRT JAN VAN GELDER

"Mijn single "Margherita" gaat over een cocktail of over een vrouw, je mag zelf kiezen. Eigenlijk vertelt het nummer het verhaal van een wilde nacht", licht Mathias Vergels zijn nieuw nummer toe in "De grote Peter Van de Veire ochtendshow" op MNM.

De 24-jarige acteur is vooral bekend van zijn personage Lowie in "Thuis". Vanavond is hij opnieuw te zien in de soap op Eén. Hoe dat zal gebeuren kan Vergels niet kwijt in "De grote Peter Van de Veire ochtendshow". Eerder was hij te zien in onder meer "Noordzee, Texas", "Allez, Eddy!" en "Aspe".

"Ik kijk ernaar uit om komende zomer op te treden met mijn band. De aanvragen lopen binnen en het zal een drukke zomer worden", aldus Vergels.

De acteur kan niet onmiddellijk zeggen wanneer zijn eerstvolgende concert plaatsvindt. "Maar vanavond kan je me al aan het werk zien in "Van Gils & Gasten"", besluit Mathias Vergels.

Meest gelezen