Popcornzakje blijft, maar MTV Movie Awards zijn er nu ook voor tv-series

Dat veel van de beste fictie tegenwoordig voor het kleine scherm wordt gemaakt, wordt al veel langer beweerd. Ook MTV trekt nu die redenering door: tijdens de MTV Movie Awards zullen voortaan niet langer alleen films, maar ook tv-series bekroond worden.

25 jaar na het ontstaan van de MTV Movie Awards worden de filmprijzen van muziekzender MTV omgedoopt tot MTV Movie and TV Awards. "We leven in glorietijd van content, en grootse verhalen en personages komen altijd tot hun recht, of je nu in een bioscoop zit of naar tv kijkt", klinkt het.

"De nieuwe MTV Movie and TV Awards zullen de schitterendste, moedigste, grappigste en meest gedeelde films en tv-shows van de jongerencultuur bekronen". De vernieuwde show zal op zondag 7 mei worden uitgezonden.

Of ze nu naar films of naar tv-series zullen gaan, de prijzen zullen er nog altijd uitzien als zakjes popcorn.

Meest gelezen