Channel Zero en The Pretenders warmen TW Classic op

Live Nation heeft Channel Zero, The Pretenders, Wolfmother en Fleddy Melculy in het voorprogramma van Guns N' Roses gezet op de komende editie van TW Classic op 24 juni. Er zijn intussen al 47.500 tickets voor het event verkocht.

Axl Rose staat komende zomer voor het tweede jaar op rij op het podium op het festivalterrein in Werchter. Vorig jaar zong hij als interimzanger bij AC/DC op Werchter Boutique. In juni is hij opnieuw van de partij op TW Classic met de reünie van zijn band Guns N' Roses.

Organisator Live Nation heeft het voorprogramma van Guns N' Roses bekendgemaakt. De Vlaamse prettig gestoorde metalband Fleddy Melculy zal zijn debuutalbum "Helgië" voorstellen tijdens de openingsact van TW Classic.

Daarnaast staan de Belgische metalband Channel Zero, de Australische powerrockers van Wolfmother en de Britse rockgroep met de Amerikaanse zangeres Chrissie Hynde op het podium van TW Classic. Tickets voor het eendaagse festival op 24 juni zijn nog steeds beschikbaar.

Franky De Smet-Van Damme van Channel Zero kijkt uit naar het optreden met Guns N' Roses. "We kijken er heel hard naar uit. Ik heb Guns N' Roses ooit gezien in Donnington in de glorieperiode van de groep. Ik ben blij dat Guns N' Roses met Slash en Axl Rose komen. Het is de magie tussen die twee dat de groep zo een succes maakt", aldus de zanger van Channel Zero.

Meest gelezen