Dranouter zet Daniel Norgren en Kommil Foo op de affiche

Festival Dranouter heeft een derde reeks namen voor de komende editie van het zomerfestival bekendgemaakt: Daniel Norgren, J. Bernardt, Mandolinman, Wally, Bukahara, Kommil Foo, Bears Of Legend, Omiri, Brihang, Daoiri Farrell, Ghent Folk Violin Project, Variomatic, Coope Boyes & Simpson en Ethno Flanders.

Festival Dranouter heeft een nieuwe reeks namen toegevoegd aan de affiche van de komende editie. Onder anderen de Zweedse singer-songwriter Daniel Norgren, de Balthazarspin-off J. Bernardt en de caberetierbroers Raf en Mich Walschaerts van Kommil Foo zullen hun ding doen in West-Vlaanderen.

Festival Dranouter vindt komende zomer plaats van 4 tot en met 6 augustus. Eerder raakte al bekend dat Gregory Porter, Bazert, Doe Maar en Het Zesde Metaal een mooie plaats op de affiche zullen krijgen.

Meest gelezen