Spin-off van "The big bang theory" volgt 9-jarige Sheldon

De kogel is door de kerk: "The big bang theory" krijgt een spin-off met "Young Sheldon", althans dat schrijven verschillende Amerikaanse media. De televisieserie zal het hoofdpersonage Sheldon Cooper volgen tijdens zijn jeugd bij zijn conservatieve familie in Texas.
Verwendung weltweit

Volgens verschillende Amerikaanse media heeft CBS een spin-off besteld van de hitserie "The big bang theory". De nieuwe reeks zou focussen op de jeugd Sheldon Cooper uit de reeks. "Young Sheldon" volgt de erg intelligente, maar ietwat sociaal gehandicapte Sheldon die als 9-jarige al naar de middelbare school gaat.

Acteur Jim Parsons die Sheldon speelt in "The big bang theory" zal opnieuw aantreden, maar dan als verteller die als volwassene terugkijkt op zijn kindertijd. De kindacteur Iain Armitage (foto onderaan) zal de rol van de 9-jarige Sheldon op zich nemen die opgroeit in een erg conservatieve Texaanse familie.

2017 Invision

Meest gelezen