"Deze hond houdt van het leven. Dat zie je zo"

Wie niet waagt, niet wint. Het gold ook voor Olly, de jack russell die eind vorige week deelnam aan de in Groot-Brittannië erg populaire Crufts-hondenshow. Tijdens de wedstrijd waarin zijn navigatiecapaciteiten en zijn sprongkwaliteiten getest werden, ging het voor de hond nochtans grondig fout. Al bleef Olly ervoor gaan, tot algemeen genot van de commentatoren, het publiek en uiteindelijk ook het internet. Olly ging de afgelopen dagen dan ook helemaal viraal.

Het ging dan ook niet echt goed voor Olly die de aanwijzingen van zijn "baasje" nauwelijks wist te waarderen. Intussen ging hij ook een paar keer onderuit ("Oh, what a nose dive!") en inspecteerde hij de zijkanten van de zaal. Maar zijn enthousiasme deed hem ervoor blijven gaan, wat de commentator deed besluiten: "Olly is ronduit gek. Je ziet gewoon dat hij er plezier aan beleeft. Hij houdt van het leven en van de oefeningen."

Nieuwswebsite Metro concludeerde alvast: "Bedankt om een inspiratiebron voor ons te zijn. Olly, je bent een geweldige hond." Op Facebook werd het filmpje van Olly al bijna 4 miljoen keer bekeken. Op YouTube staat de teller intussen op ruim 5,6 miljoen views:

Meest gelezen