Emma Watson kwaad na lekken van tientallen privéfoto's

De Britse actrice Emma Watson is het slachtoffer geworden van hackers. Zij hebben tientallen privéfoto's van Watson op het internet gepubliceerd. Op de beelden is te zien hoe Watson verschillende outfits past op aanraden van een stylist. Het zint de actrice niet en ze neemt juridische stappen tegen de verspreiders van de foto's.

De woordvoerder van Emma Watson heeft aan de Britse omroep BBC bevestigd dat de actrice het slachtoffer is geworden van hackers. Er werden tientallen foto's van Watson verspreid. De beelden dateren van enkele jaren geleden. "Het zijn geen naaktfoto's. We hebben onze advocaten ingelicht", meldt de woordvoerder, die verder geen commentaar wenst te geven.

Vorig week was er nog ophef rond een foto van Watson waarop ze met haar borsten halfnaakt te zien is (zie hieronder). Het ging toen om een artistieke fotoshoot voor het magazine Vanity Fair. Critici vonden de foto haaks staan op het feit dat Watson een activiste en feministe is. "Ik snap echt niet wat mijn borsten met feminisme te maken hebben. Dit is verwarrend", reageerde Watson meteen.

Meest gelezen