"Dat ventilatierooster gaat de komende tijd niet meer open"

Monica Dorsett zal zich een van haar laatste autoritten nog lang herinneren. Terwijl ze in Florida, VS, op weg was naar huis, kroop er plots een slang uit haar ventilatierooster. En dat bleek niet alleen voor haar een regelrechte nachtmerrie. Ook andere autobestuurders maakten via sociale media hun afgrijzen kenbaar.

Dorsett op Buzzfeed News: "Ik reed op een weg met 4 rijvakken, toen ik plots aan de linkerkant van mijn hand een slang uit het ventilatierooster zag kruipen. Ik had even tijd nodig om te beseffen wat er juist gebeurde. Maar dan besefte ik: dit gebeurt écht!"

"Ik reed zo snel mogelijk van de weg af en begon onmiddellijk te panikeren. Ik heb de autodeur toegeslagen, met de slang ertussen. Ik heb mijn man dan gebeld om de slang weg te halen."

"Dat ventilatierooster gaat de komende tijd niet meer open", besloot de geschrokken vrouw. Ze was niet de enige die er zo over dacht:

Meest gelezen