De Persgroep neemt Livios en Verstandig Bouwen over

De Persgroep Publishing neemt de portaalsite Livios, het naslagwerk "Verstandig bouwen en renoveren" en het bijhorende print-on-demand magazine "Mijn verstandige verbouwing" over. Dat meldt het mediabedrijf, evenwel zonder financiële details te geven.

Livios telt meer dan 500.000 unieke bezoekers per maand en is al bijna 20 jaar marktleider binnen zijn segment, klinkt het. De site heeft ook een onlinebouwforum waar (ver)bouwers en professionals elkaar vinden voor tips en vragen.

Daarnaast moet het gratis bouw- en renovatieboek "Verstandig bouwen en renoveren", dat een oplage van zowat 21.500 exemplaren telt, (ver)bouwers helpen bij elke stap van het (ver)bouwproces. Voor tips bij een kleinere verbouwing is er ook het gepersonaliseerde print-on-demand magazine "Mijn verstandige verbouwing".

"Een site als Livios en het boek "Verstandig bouwen en renoveren" zijn een perfecte toevoeging aan de portfolio van online services van De Persgroep", aldus Koen Verwee, CEO van de Persgroep Publishing.

Meest gelezen