E40 richting kust in Beernem vrijgemaakt na twee ongevallen

De E40 richting kust ter hoogte van Beernem is opnieuw vrijgemaakt na twee ongevallen vanmorgen. Een auto reed er in de staart van een file in op een vrachtwagen. In de wagen zaten een moeder en twee kinderen. De vrouw zat gekneld in haar wagen, maar is intussen bevrijd.

In de loop van de voormiddag gebeurde een eerste ongeval in de buurt van Beernem. Een vrachtwagen reed er op een signalisatiebord van de werken daar, waardoor er even twee rijstroken waren afgesloten. Intussen is de weg weer vrijgemaakt.

Het eerste ongeval veroorzaakte een kleine file op de snelweg. In de staart van die file reed een auto in op een vrachtwagen. In de auto zaten een moeder en twee kinderen. De vrouw zat nog gekneld in de wagen, maar zou niet in levensgevaar zijn. Ze is intussen bevrijd en naar het ziekenhuis overgebracht. De kinderen raakten niet gewond. Een mughelikopter kwam bijstand verlenen op de autosnelweg. Door het ongeluk stond er een lange file op de E40.

 

Meest gelezen