Fietser die pakjesbezorger neerstak in Gent, is opgepakt

De politie heeft de fietser die vorige week in Gent een pakjesbezorger van PostNL neerstak, opgepakt. De fietser was sinds het incident op de vlucht. Pas woensdagavond kon de Gentse politie hem vatten.

De koerier reed vorige week met een wagen van het bedrijf PostNL, en in de Blazoenstraat was er een aanrijding met een fietser. Het kwam tot een woordenwisseling en een schermutseling. De fietser trok daarop een mes, en stak de pakjesbezorger neer.

Het personeel van een nabijgelegen winkel bracht de zwaargewonde man naar binnen, waar hij de eerste zorgen kreeg. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Sindsdien was de fietser op de vlucht. Pas woensdagavond kon de Gentse politie hem vatten. Het gaat om een 28-jarige man uit Gent. Hij werd aangehouden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid en verboden wapendracht.

Het onderzoek naar de feiten loopt nog.

Meest gelezen