Ga eens een kijkje nemen naar de Titanic

Er hebben wellicht meer mensen op de Maan gewandeld dan het wrak van de Titanic van dichtbij gezien, maar daar kan verandering in komen, zo meldt de Britse krant Daily Mirror.

Tijdens zijn maidenreis verging het "onzinkbare" luxeschip Titanic in de nacht van 14 op 15 april 1912 uit de kust van het Canadese Newfoundland na een aanvaring met een ijsberg. Het wrak werd pas in 1985 teruggevonden, maar niet geborgen.

Touroperator Blue Marble Private wil vanaf volgend jaar gegadigden voor een slordige 86.000 pond de mogelijkheid geven om in het kader van een achtdaags pakket in een speciaal ontworpen duikboot 4000 meter onder het oppervlak van de Atlantische Oceaan naar de overblijfselen van het schip te kijken. De onderzeeër zal negen gegadigden tegelijk kunnen meevoeren.

Meest gelezen