Marion Cotillard is bevallen van een dochter

De Franse actrice Marillon Cotillard is bevallen van een dochter. Dat bevestigt een woordvoerder aan People. Voor haar en haar partner en acteur Guillaume Canet is het hun tweede kind, na hun zoon van 5.

Ze leerden elkaar in 2003 kennen op de set van "Jeux d'enfants" en nu kunnen Cotillard en Canet opnieuw het kinderspeelgoed bovenhalen met de geboorte van hun tweede kind, een dochter.

Dat ze zwanger was, kondigde Cotillard in september aan met een opvallende post op Instagram. Daarin ontkende ze tegelijk de geruchten als zou ze een affaire met Brad Pitt hebben gehad. De Amerikaanse acteur was toen net in een woelige echtscheiding met Angelina Jolie terechtgekomen. "Vele jaren geleden ontmoette ik de man van mijn leven, de vader van onze zoon en van de baby die we verwachten", schreef ze toen. "Hij is mijn lief, mijn beste vriend en de enige die ik nodig heb."

De naam van het meisje is niet officieel bekendgemaakt. Volgens het Franse magazine Voici zou ze Louise zijn gedoopt. Cotillard en Canet hebben al een zoon van 5.

Meest gelezen