Tweede persoon aangehouden voor schietpartij in school in Grasse

Er is een tweede persoon aangehouden voor de schietpartij in een school in de Franse stad Grasse gisteren. Het gaat om de broer van een goede vriend van de schutter, zo meldt een bron dicht bij het dossier.
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Bij de schietpartij in de middelbare school Alexis de Tocqueville in Grasse, in het zuidoosten van Frankrijk, vielen gisterenmiddag drie lichtgewonden. Een van hen is het schoolhoofd, de twee anderen zijn leerlingen.

De schutter, een 17-jarige leerling van de school, werd meteen na de feiten opgepakt. Hij had drie vuurwapens en twee granaten bij zich, maar gebruikte enkel een geweer. De 17-jarige handelde naar verluidt op eigen houtje, al deed gisteren ook het gerucht de ronde dat een tweede dader was kunnen ontsnappen.

Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Meest gelezen