Wat als... een vrouw een interview op tv door haar kinderen verstoord zou zien?

Wat als niet een man, maar een vrouw een rechtstreeks interview op tv door haar kinderen onderbroken zou zien? Op die vraag zoeken de makers van een humoristisch programma in Nieuw-Zeeland een antwoord in een hilarische parodie op het beruchte interview met een BBC-correspondent in Zuid-Korea.

Precies een week geleden maakte de hele wereld kennis met BBC-correspondent Robert Kelly, zijn echtgenote Jung-A en vooral zijn twee kinderen die een rechtstreeks interview op tv danig in het honderd deden lopen.

De hilarische beelden van het voorval gingen viraal en maakten het gezin op slag wereldberoemd. Tegelijk pookten ze het debat over raciale vooringenomenheid op omdat veel mensen automatisch dachten dat Jung-A niet de echtgenote van Kelly was, maar het kindermeisje voor zijn kroost.

"Jono and Ben"

Met een even hilarische en tegelijk krachtige parodie beantwoorden de makers van het humoristische programma "Jono and Ben" in Nieuw-Zeeland de vraag hoe een vrouw met dezelfde situatie zou omgaan.

In de clip is te zien hoe een vrouw in dezelfde setting net dezelfde vragen beantwoordt als Kelly een week geleden. Waar hij zijn kinderen nog probeerde weg te duwen, slaagt zij erin haar ene kind een flesje te geven en haar andere kind met een speeltje zoet te houden. Daarnaast weet ze een gebraden kip te te bereiden, het toilet te poetsen en een hemd te strijken. Al die tijd blijft ze uiterst professioneel toelichting bij de ontwikkelingen in Zuid-Korea geven.

Als klap op de vuurpijl ontmantelt de vrouw een bom. Het interview sluit ze uiteindelijk af om een vermiste sok voor haar echtgenoot te zoeken. Op Facebook is het filmpje sinds gisterochtend al 12 miljoen keer bekeken. "Laat het horen voor alle werkende vrouwen die op een regelmatige basis bommen ontmantelen!", luidt het bijschrift.

De parodie van "Jono and Ben":

Het oorspronkelijke interview:

Meest gelezen