Hoogste en langste indoor glijbaan staat in Antwerpen

In Antwerpen hebben 50 mensen, jong en oud, vanmiddag de hoogste en langste indoor glijbaan ingegleden. Ze is de opvallendste attractie van het Comics Station Antwerp, het nieuwe indoor pretpark dat op 3 april de deuren opent in het Centraal Station.

De 22,5 meter hoge en 51 meter lange glijbaan is een van 60 attracties van het nieuwe indoor pretpark waarin Belgische stripfiguren zoals Lucky Luke, Urbanus, Suske en Wiske en De Kiekeboes vanaf 3 april tot leven moeten komen.

Wie dat wou, kon zich aanmelden om de glijbaan vandaag al te testen. 50 testpersonen werden uiteindelijk uitgeloot. "Hij is echt heel spannend, ik tril nog helemaal na", zei een van de "glijders".

Comics Station Antwerp richt zich vooral op families met kinderen tot 14 jaar en mikt op zo’n 220.000 tot 250.000 bezoekers per jaar.

Meest gelezen