"Die slaapt op de bank vannacht"

Twee doelpunten had hij gemaakt en daarom werd Mahammed Anas gebombardeerd tot “Man van de match” in de wedstrijd tussen Free State Stars en Ajax Cape Town, 2 ploegen in de Zuid-Afrikaanse Premier League-competitie. Blij was hij zeker en vast en dus moesten ook een aantal mensen bedankt worden. Zijn fans bijvoorbeeld. En natuurlijk zijn vrouw. Maar daarna volgde een "slip of the tongue", toen Anas ook zijn vriendin bedankte. Oeps.

De 22-jarige Anas zag snel zijn blunder in en verontschuldigde zich onmiddellijk, eraan toevoegend dat hij zoveel van zijn vrouw hield:

"Was het zweet op zijn voorhoofd wel van de 90 minuten durende wedstrijd? Was dat niet eerder van deze op het eerste zicht banale verspreking?", concludeerden verschillende fans op sociale media. En er volgenden natuurlijk nog meer reacties:

Meest gelezen