"Siamese tweeling" trekt de aandacht op catwalk in São Paulo

Twee modellen die tweelingzussen konden zijn, hebben tijdens de São Paulo Fashion Week de aandacht van de hele wereld getrokken met hun opvallend kapsel. Het duo paradeerde op de catwalk met een in elkaar verstrengelde vlecht. Alsof een catwalkloopje alleen al niet moeilijk genoeg is.
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

De modeweek in São Paulo is een van de grootste evenementen van Zuid-Amerika. De twee "ingevlochte" modellen waren te zien in de show van het Braziliaanse merk Amapo. De collectie, met veel cirkelmotieven en jasjes met knopen, was geïnspireerd door circus- en cabaretvoorstellingen. Ook qua kapsel mocht het dus ietsje meer zijn. 

Twee nagenoeg identieke modellen werden met in elkaar vervlochten Rapunzelhaar de catwalk opgestuurd, in een jeansensemble met groot bollenmotief. Met de haren voor de ogen, de blik op oneindig en elkaars handen stevig vast maakte het duo veel indruk op de aanwezigen en op de pers. De catwalkgrenzen zijn bij deze stevig verlegd.

Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Meest gelezen