"Ze lijkt meer op Ed Sheeran dan Ed Sheeran zelf"

Twee jaar is ze nog maar, maar sinds enkele dagen wel een vedette op het internet. Isla Walton blijkt dan ook sprekend te lijken op de Britse zanger Ed Sheeran. Zoiets merkt het internet natuurlijk onmiddellijk op.

Moeder Zoe Walton gisteren op nieuwswebsite Plymouth Herald: "Het is te gek om los te lopen. Al een tijdje maken mensen me attent op de gelijkenis. Maar ik heb er nooit veel aandacht aan besteed. Het was pas toen mijn zus de foto online publiceerde, dat er een massa reacties kwamen. Nu kijk ik naar mijn dochter en denk: "Wow!" Men heeft haar ook verteld op wie ze lijkt, en intussen ziet ze Ed graag bezig op televisie. Nee, ik kan nog steeds niet geloven dat mijn kleine Isla viraal gegaan is."

Stacey Walton, tante van Isla en zus van Zoe: "Ik heb haar altijd gezegd dat ze een mini-Ed was. Daarom noem ik haar ook Sheeran. Isla vindt het nu leuk om zijn liedjes mee te zingen en erop te dansen."

Op sociale media kon men alvast niet genoeg krijgen van de treffende gelijkenis:

Mocht u nog twijfelen, dan maakt deze combi-foto daar wellicht een einde aan:

Meest gelezen