Bal de la Rose: Pierre en Béatrice doen Albert en Charlène (heel) snel vergeten

Afgelopen weekend was het opnieuw zover: het "Bal de la Rose". Het jaarlijkse highsocietyevent in Monte Carlo had als thema "afscheid van Wenen" en lokte 900 genodigden, die maar al te graag geld gaven voor een plaatsje op het banket. Niet alleen om te zien en gezien te worden, maar ook voor de liefdadigheidsstichting van wijlen prinses Grace Kelly. Wie de Monegaskische royals wilde spotten, kwam een beetje bedrogen uit. Maar de vurige liefde tussen Pierre Casiraghi en Béatrice Borromeo deden prins Albert en zijn vrouw Charlène snel vergeten.
AFP or licensors

Geen Bal de la Rose zonder de prinselijke familie. Gastvrouw was prinses Caroline, die haar jongste zoon, Pierre Casiraghi, en dochter Charlotte Casiraghi meebracht. Prins Albert en zijn vrouw Charlène Wittstock waren de opvallende afwezigen. Het hof liet weten dat Albert op zijn tweeling Jacques en Gabriella paste, terwijl Charlène verplichtingen had op de wintereditie van de Special Olympics in Oostenrijk.

Ontbraken ook: Alexandra van Hannover en Andrea, de twee andere kinderen van prinses Caroline, net als prinses Stéphanie en haar kinderen. Maar die afwezigheid werd ruimschoots gecompenseerd. Pierre en de pas bevallen Béatrice gingen met alle aandacht lopen. De liefde tussen het koppel spatte er af. Het was ook het eerste gezamenlijke uitje sinds de geboorte van hun zoontje Stefano eind februari, en de twee genoten zichtbaar.

GAETAN LUCI/PALAIS PRINCIER/CRYSTAL PICTURES
AFP or licensors
AFP or licensors

800 euro per gast

De bekende modeontwerper Karl Lagerfeld stond opnieuw in voor de aankleding van het glamoureuze feest en hij mocht prinses Caroline begeleiden. Zij droeg voor de gelegenheid een zwart-witjurk met in het oog springende mouwen van Chanel. Dochter Charlotte was in het gezelschap van goede vriendin en actrice Juliette Maillot. In totaal daagden 900 gasten op die elk 800 euro betaalden, een bedrag dat integraal naar de stichting van Grace Kelly gaat.

AFP or licensors
AFP or licensors
AFP or licensors
AFP or licensors

Meest gelezen