Kim Kardashian: "Dacht dat hij me zou verkrachten en vermoorden"

Realityster Kim Kardashian heeft voor het eerst zelf verteld over de overval in Parijs, waarbij ze voor 10 miljoen euro aan juwelen verloor. Kardashian was op het moment van de feiten alleen, en heeft toen voor haar leven en haar fysieke integriteit gevreesd, zo vertelde ze in haar eigen programma "Keeping up with the Kardashians".

"Ik wist meteen dat er iets niet klopte. Zodra ik iemand het appartement hoorde binnenkomen, riep ik "hallo", maar ik kreeg vreemd genoeg geen antwoord", zo vertelt Kardashian aangeslagen aan haar zussen Khloé en Kourtney.

"Hij pakte mijn benen vast, en ik had op dat moment geen kleren aan (enkel een ochtendjas, sic). Hij trok me naar zich toe op bed, en toen dacht ik "ok, nu gaat hij me verkrachten". Maar dat gebeurde niet. Hij bond mijn benen bij elkaar en richtte toen een wapen op mij. Toen dacht ik dat ze mij in mijn hoofd zouden schieten, en dat ik het niet zou overleven", vertelt ze. "Uiteindelijk namen me ze vast, stopten ze me in de badkamer en gingen ze er met mijn juwelen vandoor. Die spullen maken me niets uit, dat is allemaal vervangbaar, maar ik heb me enorm kwetsbaar gevoeld."

Op het moment van de feiten was Kim Kardashian alleen in het appartement in Parijs. Haar zus Kourtney was op stap, in het gezelschap van de bodyguard van de familie. De portier was door de daders overmeesterd. Kardashian vertelt haar zussen geëmotioneerd dat ze zich bijzonder kwetsbaar voelde.

"Bedankt"

Vlak voor de aflevering postte Kardashian op Instagram de laatste foto die ze nam voor de overval. Bij het beeld van haar moeder en haar twee zussen Kourtney en Kendall schrijft de realityster waarom ze bijna een half jaar na de overval alsnog haar verhaal doet.

"Ik vond het belangrijk om het verhaal vanuit mijn oogpunt te vertellen en niet in een interview waar mijn woorden verdraaid kunnen worden. Ik heb altijd zoveel gedeeld en ik ga me niet inhouden nu ik een van de meest levensveranderende ervaringen in mijn leven heb meegemaakt", aldus Kardashian, die ook haar familie, vrienden en de Franse politie bedankt. "Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor jullie aanwezigheid op de momenten dat ik jullie het hardst nodig had. Aan de Franse politie: heel erg bedankt voor jullie ongelofelijk harde werk."

Meest gelezen