Kris Wauters krijgt eigen radioprogramma op Joe

Kris Wauters krijgt na de paasvakantie een eigen programma op radiozender Joe. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en bevestigt Medialaan, het moederbedrijf van Joe, aan onze redactie. Wauters ontvangt vanaf 22 april elke zaterdagvoormiddag een BV om te praten over muziek.
dwimp

Kris Wauters (52) maakt momenteel het mooie weer op VTM, waar hij in de talentenjacht "The band" in de vierkoppige jury zit. Na de paasvakantie komt daar een eigen radioprogramma bij op Joe, het kleine broertje van Q. 

In "Zot gedraaid" gaat Wauters elke zaterdagvoormiddag tussen 10 en 12 uur op zoek naar de nummers die voor de BV-gast van de week een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn/haar leven. Hij ontvangt gasten uit de politieke wereld, de actualiteit, de sport en collega's uit de muziek- en televisiewereld.

Wauters overloopt met hen de "playlist van hun leven": ze luisteren samen naar nummers die voor de gast een bepaalde betekenis hebben. "Dat ik radio mag gaan maken, is een unieke kans die ik niet wil missen. Ik wil al jaren iets voor de radio doen, en nu is het zover", zegt Wauters daarover in Het Laatste Nieuws.

Kris Wauters maakt zijn debuut als radiopresentator op 22 april. Voorlopig loopt zijn programma 10 weken lang, tot aan de zomervakantie. Voormalig atlete Tia Hellebaut en presentator Tom Waes hebben al toegezegd.

Meest gelezen