George Clooney verrast 87-jarige fan met bloemen

De Amerikaanse acteur George Clooney heeft een 87-jarige vrouw de verrassing van haar leven bezorgd. Hij schonk Pat Adams een ruiker bloemen in haar rusthuis in Berkshire in Engeland.

De Amerikaanse acteur George Clooney heeft de bewoners van rusthuis Sunrise of Sonning in Berkshire in Engeland verrast met een bezoek. De 55-jarige Clooney had een bos bloemen meegenomen voor de 87-jarige Pat Adams, een grote fan van Clooney.

De directie van het rusthuis had Clooney aangeschreven. Clooney werd gevraagd om de grote droom van Pat Adams te realiseren. De Amerikaanse acteur heeft in de buurt van het rusthuis een woning en ging onmiddellijk in op vraag.

George Clooney meldde zich onaangekondigd aan bij het rusthuis op de verjaardag van Pat Adams. Om zich te legimiteren, had hij de brief van de directie meegebracht.

"Het was een groots gebaar van een geweldige mens. Pat Adams was helemaal door het dolle heen toen ze haar grote idool ontmoette. Ze kreeg bloemen en een verjaardagskaart", meldt de directie van het rusthuis.

Meest gelezen