Selah Sue is bevallen van een zoon

Selah Sue is bevallen van een zoon. Dat meldt de zangeres op Facebook. Het kind kreeg de naam Seth. Bij wijze van geboortelijst vraagt ze fans en vrienden geld te storten voor Klimaatzaak.

"Hier is hij dan, onze prachtige zoon Seth!" Met die woorden heeft Selah Sue (Sanne Putseys) om 18 uur vanavond op Facebook de geboorte van haar zoon bekendgemaakt. "Zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt, ben ik de voorbije maanden niet bijster actief geweest. Ik wou ten volle genieten van de ongelooflijke ervaring van het creëren van leven."

Opvallend: bij wijze van geboortelijst vragen Putseys en haar partner Joachim fans en vrienden geld te storten voor Klimaatzaak. "Tijdens de zwangerschap hadden we de grote luxe van tijd en middelen om alles perfect voor te bereiden", schrijven ze daar. "We gaan op vele gebieden geen vat hebben op de toekomst van ons zoontje, maar het idee dat we niet alles hebben geprobeerd om hem op z'n minst een leefbare toekomst te garanderen, was voor ons geen optie."

Voor Putseys is Seth haar eerste kind. Joachim heeft al twee dochters uit een vorige relatie.

Meest gelezen