Wouter Deprez en Yann Tiersen doen het in de openlucht

De organisatoren van de openluchtconcerten in OLT Rivierenhof in Deurne hebben elf nieuwe artiesten vastgelegd voor de komende zomer: Yann Tiersen, Bootsy Collins, Coely & DVTCH Norris, Romeo Elvis x Le Motel, Tinariwen, Lucinda Williams, Shovels & Rope, John Moreland, Bill Callahan, Wouter Deprez en Kapitein Winokio.

De Franse componist en muzikant Yann Tiersen is een van de bekendste artiesten uit de nieuwe lading namen voor de openluchtconcerten in OLT Rivierenhof in Deurne. De componist van de soundtrack van "Le fabuleux destin d'Amélie Poulain" staat op 8 juli op het podium in Deurne.

De Malinese woestijnbluesformatie Tinariwen komt op 9 augustus naar Deurne om op te treden in het Rivierenhof.

De Belgische artiesten Coely & DVTCH Norris en Romeo Elvis & Le Motel zijn ook toegevoegd aan de affiche, net als de Amerikaanse artiesten Lucinda Williams en John Moreland. Wouter Deprez herneemt komende zomer zijn voorstelling "Bloemen, bijen en borstbollen" in OLT Rivierenhof op 25 juli.

Het volledige programma van de optredens in OLT Rivierenhof in Deurne staat op de website van de organisatoren.

Meest gelezen