Bezoekers The London Eye hebben meer dan 2 uur vastgezeten op reuzenrad

Bezoekers van The London Eye, het beroemde reuzenrad in de Britse hoofdstad, hebben meer dan twee uur vastgezeten op het reuzenrad. De organisatie stopte het draaien uit veiligheidsoverwegingen. Intussen hebben de bezoekers het reuzenrad mogen verlaten, meldt The Londen Eye. Ook wie in de buurt van Westminster werkt, heeft intussen zijn kantoor mogen verlaten.

"Er is een incident gaande op Westminster Bridge en in de buurt van het Westminster Palace. Dit incident is nog niet voorbij en we kunnen op dit moment geen details geven over wat er precies gebeurd is. We houden op dit moment al onze bezoekers in de attractie, zoals de veiligheidsprocedures voorschrijven. De veiligheid van onze bezoekers en van ons personeel zullen altijd onze eerste prioriteit zijn", ze liet The London Eye deze namiddag weten op Twitter.

De mensen in het reuzenrad werden uiteindelijk meer dan twee uur in de cabines gehouden, maar The London Eye bracht wel voortdurend updates via Twitter. Intussen hebben alle bezoekers het reuzenrad mogen verlaten. (lees verder onder de tweet en video)

De politie heeft mensen de gevraagd om de omgeving van Westminster te vermijden, zodat de veiligheidsdiensten hun werk kunnen doen. Het ging om deze plaatsen:

  • Parliament Square
  • Whitehall
  • Westminster Bridge
  • Lambeth Bridge
  • Victoria Street tot de kruising met Broadway
  • Victoria Embankment tot het Embankment-metrostation

 

Intussen hebben mensen die in de buurt werken, hun kantoren mogen verlaten. 

Meest gelezen